Allidrett 2020 / 2021

Velkommen til nytt skoleår og allidrett.

Corona/ Covid-19 – NB! viktig informasjon pr 27.08.2020:

BMIL allidrett er pr 27.08.2020 lagt på vent grunnet endringer i pandemien. Treningslokaler midlertidig stengt av Skøyen skole. Ny informasjon kommer.

Ny informasjon kommer.

Vi starter opp med allidrett 3. september og holder på til og med 10. mai 2021. Påmelding starter begynnelsen av august og mulig frem til 31.12. Treningsavgift gjelder for hele skoleåret.

Allidrett (idrettskolen) er en basistrening for de minste barna med fokus på å lære gleden av fysisk aktivitet. BMIL ønsker å tilby de minste barna fysiske utfordringer som kan danne et godt grunnlag for andre aktiviteter. Det viktigste er at barna har det gøy og trives med å bevege seg.

Allidrett på torsdager kl.14-15 er et tilbud til 1. trinn og vektlegger allsidig bevegelse i et lekpreget miljø. Barna utfolder seg med akrobatikk, ballspill og diverse leker som utfordrer kroppen og styrker motorikken. De vil også etterhvert lære litt om BMILs idrettsgrener med enkel praksis
Allidrett på torsdager kl.15-16 er for 2. trinn og fokuserer også på allsidig bevegelse i et lekpreget miljø. Barna utfolder seg med akrobatikk, ballspill og diverse leker som utfordrer kroppen og styrker motorikken ved bl.a. å utøve BMILs idrettsgrener.

Det er mulig det blir endringer på treningstidene -informasjon bli vist her.

Påmelding gjøres her: 


https://www.superinvite.no/#/invitation/e46709aa58ba51019b4e6c1b23d9ae03

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*