Allidrett 2017/2018

Velkommen til nytt skoleår og allidrett.

Vi starter opp med allidrett 6. september og holder på til og med 9. mai 2018. Påmelding gjelder for hele skoleåret.

Allidrett (idrettskolen) er en basistrening for de minste barna med fokus på å lære gleden av fysisk aktivitet. BMIL ønsker å tilby de minste barna fysiske utfordringer som kan danne et godt grunnlag for andre aktiviteter. Det viktigste er at barna har det gøy og trives med å bevege seg.

Allidrett på onsdager kl.14-15 er et tilbud til 1. trinn og vektlegger allsidig bevegelse i et lekpreget miljø. Barna utfolder seg med akrobatikk, ballspill og diverse leker som utfordrer kroppen og styrker motorikken.
Allidrett på onsdager kl.15-16 er for 2. trinn og fokuserer også på allsidig bevegelse i et lekpreget miljø. Barna utfolder seg med akrobatikk, ballspill og diverse leker som utfordrer kroppen og styrker motorikken.

Påmelding gjøres her: Påmelding BMIL – Allidrett for 1 og 2 klassinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*