Allidrett 2016/2017

Vi vil starte opp med allidrett etter sommerferien 7. september. Aktiviteten varer frem til og med 10. mai 2017.

Allidrett (idrettskolen) er en basistrening for de minste barna med fokus på å lære gleden av fysisk aktivitet. BMIL ønsker å tilby de minste barna fysiske utfordringer som kan danne et godt grunnlag for andre aktiviteter. Det viktigste er at barna har det gøy og trives med å bevege seg.

Allidrett på onsdager kl.14-15 er et tilbud til 1. trinn og vektlegger allsidig bevegelse i et lekpreget miljø. Barna utfolder seg med akrobatikk og bevegelighet og diverse leker som utfordrer kroppen og styrker motorikken.
Allidrett på onsdager kl.15-16 er for 2. trinn og fokuserer også på allsidig bevegelse i et lekpreget miljø. Barna utfolder seg med akrobatikk og bevegelighet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*