BLI MEDLEM

Velkommen til BMIL / Til deg som er ny.

Vi bruker all vår energi på å gjøre BMIL til et godt sted å være for barn og voksne, spillere og støttespillere,
og vi håper du nå har kommet til den konklusjonen at dette er stedet for også deg og dine!
Ved overgangen til 2015 hadde vi 1020 medlemmer fra i hovedsak Skøyen/Sjølyst/Smestad-området, og vi tar imot alle som ønsker å spille med og støtte oss.

Vi ønsker å være en lokal klubb der alle blir sett, får kjenne på gleden ved å bevege seg og får utnyttet sitt potensiale.
Flest mulig, lengst mulig, best mulig er vårt motto – dvs. at vi er inkluderende og ønsker å være en klubb for alle , ønsker at barna skal vokse opp med kroppsglede og ta den med seg inn i voksenårene, og at alle skal få kjenne på at de er den beste versjonen av seg selv.

Om du/barna dine har vært medlemmer i andre klubber i Norge i løpet av de siste årene, så er dere kanskje kjent med Min Idrett fra før?
Uansett om dere har visst det eller ikke, så har dere fått opprettet bruker automatisk og kan logge dere inn via boksen på nettsidene her (nederst til høyre) – bruk knappen for glemt brukernavn/passord og be om at nytt sendes til mail eller mobil. Du finner oss ved å søke opp «Bygdø», og kan melde deg inn selv, men det er dessverre ikke mulig å melde seg direkte inn på lag herfra. Jeg trenger altså i tillegg en mail fra dere der der forteller hvilke(t) lag dere skal spille på.
For familier med flere barn, er det enkleste å koble alle familiemedlemmene sammen (under fanen «Legg til familie» – de som er registrert med samme mailadresse m.m. vil komme opp som forslag). Da vil alle fakturaene ligge synlig under alle de sammenkoblede brukerne – far og/eller mor kan dermed foreta endringer og betale fakturaer for alle sammen under sin egen bruker.

Idretten krever en identifisering av den enkelte bruker/medlem, slik at alle som logger seg på Min Idrett vil etter hvert bli bedt om å verifisere brukeren sin med fødselsnummer.
Denne verifiseringen er det Buypass som er autorisert av Datatilsynet til å foreta og fødselsnumrene deres har verken Idretten eller klubben tilgang til.

De som  ikke har vært aktive tidligere, har jo ikke bruker ennå – send oss derfor en mail til post@bmil.no som inneholder følgende:

– Fullt navn (alle mellomnavn og etternavn, slik at vi unngår flere oppføringer av samme person).
– Fødselsdato
– Adresse med postnummer
– Kontakt-mail og -mobil
– Hvilken gren og hvilket lag du skal meldes på
– Evt. navn på foresatte

Når dette er lagt inn i medlemssystemet, vil du få tilsendt mail/sms som forteller at du har fått en faktura for medlemskontingenten inneværende år og evt. treningsavgift for de aktivitetene som du er påmeldt. Alle grenene har 3-4 gangers prøvetid, så det er først etter at dere er sikre at dere betaler. Men etter prøvetiden venter vi oss full betaling, uansett når dere ombestemmer dere senere i sesongen. Gruppelederne planlegger sesongens aktiviteter og budsjett etter antall spillere som er registrert og vi kan ikke refundere alle som ombestemmer seg i løpet av sesongen uten å ende opp med altfor stor usikkerhet rundt økonomien. Unntak er alvorlige skader/sykdom og flytting (til steder som er altfor langt unna til at det er gjennomførbart å komme tilbake hit og trene).

Se også: http://bmil.no/om-oss/

VELKOMMEN skal dere være!

Nytt medlemssystem & Online betaling – dette betyr det for deg som medlem / foresatt

Bygdø Monolitten IL tar i bruk Norges Idrettsforbunds nye løsning for medlemsadministrasjon pr.d.d.

Den nye løsningen innebærer at våre medlemmer må logge inn på Min idrett – https://minidrett.nif.no/ Her kan du administrere alle dine og dine barns medlemskap i norsk idrett: melde deg inn og ut av klubber, oppdatere informasjonen som er registrert på deg og dine, og melde deg på idrettsarrangementer.

Når e-postadressen din er lagret i medlemsregisteret vårt, vil du automatisk få tilsendt brukernavn og passord. Klikk på «Glemt?» ved pålogging, om du på noe tidspunkt mangler enten brukernavn eller passord, og du vil få det tilsendt den registrerte e-postadressen din. Om du ikke lenger har tilgang til denne e-postadressen, kontakt Idrettens Support (se lenger ned).

Heretter vil fakturaer fra oss ikke lenger sendes ut pr. post, men dere vil få en e-post som varsler om at medlemskapet / treningsavgiften ligger klar til å bli betalt online i Min Idrett. Den aller første gangen dere skal betale, vil det være behov for å registrere seg som online betaler via betalingsløsningen til Buypass.
Dette er en nokså enkel sak, men skulle det likevel oppstå problemer, kontakt Idrettens Support.
Når du så er registrert som betaler, skal det være fritt frem for å betale fremtidige krav.
(Det finnes også Min Idrett-app for iPhone og Android.)

Ønsker du ikke å bruke Buypass, finner du fakturaen som pdf inne i Min Idrett og kan bruke denne i egen nettbank.
Logg deg på med e-postadressen din som brukernavn, gå til fanen «Betaling» og finn dine/familiens fakturaer listet opp. Pdf-fakturaen ligger som små symboler ytterst til høyre på hver linje.

Enhver som trener med oss, er forpliktet til å ha medlemskapet sitt i orden, og det vil derfor heretter kun være mulig å betale treningsavgiften etter at medlemskapet er betalt.

Dersom du trenger hjelp finnes det flere muligheter! 

For informasjon om online betaling med instruksjoner for registrering og betaling: https://itinfo.nif.no/For_medlem/ut%C3%B8ver/forelder

For mer detaljert informasjon om Min idrett som system: https://itinfo.nif.no/Min_idrett

Tekniske spørsmål besvares av Idrettens support på telefon 03615 (kl.08-20) eller support@idrettsforbundet.no

Mener du kravet du har mottatt er feilaktig eller har andre spørsmål omkring medlemskapet ditt i klubben, ta kontakt med BMIL v/ Gjerd Helgerud på post@bmil.no. I overgangen vil det bli mange spørsmål og mye som  skal rekkes over, men vi skal gjøre vårt beste for å svare så raskt som mulig.

Vi håper at dere vil foreta registreringen innen kort tid, og at dere også vil hjelpe hverandre så langt det er mulig. Lagledere og oppmenn/-kvinner oppfordres spesielt til å bistå med støtte til medlemmene på sine lag.

Fordelene med dette nye medlemssystemet er flere:

–        Online betaling, som har vært etterspurt i lang tid

–        Det vil være billigere og enklere å få inn penger

–        Administrasjonen av medlemslistene vil bli mindre tidkrevende

–        Hverdagen vil bli enklere for daglig leder og de frivillige rundt hvert lag

–        På sikt mener vi dette vil kunne bremse økningen i treningsavgiftene, gi bedre utnyttelse av daglig leders arbeidstid og en bedre klubb for dere alle.  – Målet vårt er intet mindre!

 

0 comments on “BLI MEDLEM
1 Pings og/Tilbakesporinger for "BLI MEDLEM"
  1. […] Det betyr at DU må logge deg inn på MinIdrett og registrere deg, ditt barn eller din families medlemskap og aktiviteter. Dere finner mer informasjon her. […]