All/ball (idrettsskole) 2015/2016

Vi vil starte opp med allidrett etter sommerferien 2. september. Aktiviteten varer frem til pinse.

Allidrett (idrettskolen) er en basistrening for de minste barna med fokus på å lære gleden av fysisk aktivitet. Vi har i år en ny fast trener, Edwin Cabascango, med bakgrunn fra dans, som vil få hjelp av 2-3 andre trenere på koordinering av aktivitetene med barna. BMIL ønsker å tilby de minste barna fysiske utfordringer som kan danne et godt grunnlag for andre aktiviteter. Det viktigste er at barna har det gøy og trives med å bevege seg.

Allidrett på onsdager kl.14-15 er et tilbud til 1. trinn og vektlegger allsidig bevegelse i et lekpreget miljø. Barna utfolder seg med akrobatikk og bevegelighet og diverse leker som utfordrer kroppen og styrker motorikken.
Allidrett på onsdager kl.15-16 er for 2. trinn og fokuserer også på allsidig bevegelse i et lekpreget miljø. Barna utfolder seg med akrobatikk og bevegelighet

Det blir påmelding via MinIdrett til høsten, vi sender ut informasjon via skolen. Erfaringsmessig blir 1. klasse veldig fort fullt, mens det er lettere å få plass på 2. klasse. Vi må begrense antall plasser for å kunne gjennomføre aktiviteten på en forsvarlig måte.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*