Innbetaling

Hei alle våre medlemmer,

I høst er vi noe sent i gang med fakturering på grunn av overgang til nytt medlems- og faktureringssystem. Men, nå er det på plass – endelig. Som vi har skrevet om tidligere betyr dette at dere får en mail med påminnelse om betaling. Betaling gjør du via MinIdrett (login finner dere på sidene våre) og BuyPass, noe som gjør vår administrasjon vesentlig enklere slik at vi kan fortsette med godt fokus på det sportslige. Det skal være like enkelt for dere å betale her som på annet vis.

Vi ber om at dere er flinke og betaler innen fristen – selv om det kommer sent inn mot jul håper vi dere kan være flinke og hjelpe oss med dette.

Ønsker også alle våre medlemmer, små og store, en fin førjulstid.

Hilsen alle oss i BMIL.

2 comments on “Innbetaling
 1. Kjersti Sigstad sier:

  Hei Bymil!

  Jeg vil gjerne betale medlemskontingenten for i fjor og i år. Det har gått i glemmeboka fordi dere har sluttet å sende ut giro. Jeg ser dere har begynt med noe nytt, som jeg ikke har fått til, men hvis dere sender meg beløp og kontonummer så kan jeg betale via nettbank.
  Var i klubbhuset i dag sammen med to æresmedlemmer og to tidligere medlemmer, tre av dem fyller 90 år i år. Vi ble fryktelig skuffet over at ingen fra styret i klubben hadde møtt opp. Vi fyller tross alt 100 år i dag, og det har alltid pleid å være et lite arrangement på selve dagen.
  Vi fikk sjokk over den forfatningen klubbhuset var i. Det er skammelig at det ikke er holdt ved like både utvendig og ikke minst innvendig. Dette må dere bare gjøre noe med, så fattige er dere vel ikke. Huset er nå over 75 år gammelt og jeg har neste år vørt medlem i 50 år, og har aldri sett det så fælt.
  Vi lurer også på hvor bildene av æresmedlemmene, som hang i det innerste rommet har tatt veien? Min mor var en av dem og vi vil gjerne ha bildene om ikke dere vil det. De burde egentlig henge oppe fordi det er de som virkelig har holdt klubben i gang. de skal ikke fjernes bare fordi dere ikke kjenner dem. Hilsen Kjersti B. Sigstad

  • Sissel Eng sier:

   Hei,

   Beklager virkelig at du ikke har fått svar på dette før – denne har gått under radaren. Vi vet at vi har møtt på en del utfordringer med innføringen av vårt nye system for fatura og innbetalinger. Har du fått ordnet opp nå? Eller trenger du fortsatt hjelp?

   mvh,
   Sissel Eng

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*